keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kässäkirjakuukausi 22/20

Mari Savio & Kati Rapia: Surrur tee oma marimekkosi, WSOY 2011


Mulla on tällä kirjalistakuukaudessani jo esiteltynä muutama hauskaksi kutsumani, sopivan villiä asennetta tarjoava opus jo aiemmin, tässä sitten olisi seuraava, värien ja ideoiden ilotulitusta sisältävä, ei yhtään naamaa vakavaksi vetävä teos.

Kirjaan on kasattu Marimekon eri suunnittelijoiden ideioimia ompeluksia tai askarteluja, joille on yhteistä vain se, että niissä on käytetty materiaalina Marimekon kankaita. Ohjeet ovat vaihtelevan tasoisia, jokaisen taidoille löytynee jotain sopivaa, joko sisustukseen tai päälle puettavaksi tai leikkeihin rekvisiitaksi. Mukana on myös kaava-arkki.


Tämä oli saatava itselle paitsi värien ja ideoiden takia, mutta myös siksi ,että sen kuvien kautta pääsee kylään malleja tehdeiden suunnittelijoiden koteihin - jotka onneksi käyttävät olevan hyvin kodikkaita eikä niin viimeisen päälle huoliteltuja tai  ihan sisustuslehtityylisiä vaan persoonallisia ja runsaita.


Tämmöinen minuttimekkko on mullakin, kiva käyttää esim. töissä:


Olispa varaa käyttää näin iso kasa kangasta, ehkä Mies ei kuitenkaan tykkäisi tästä auton naamioimisesta/piilottamisesta.


Tämä tilkuista koottu pallero on ollut listallani pitkään, ehkä joskus...tai sitten teen jättisuuren bad hair day hatun tai seeprahaalarin koti-iltoja varten...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti