perjantai 10. heinäkuuta 2015

Tyynyjä ja oranssia ja kissoja

Taas on yksi työ pois viimeisteltävien listalta valmiina - ToDo-listani alkaa purra. Aikaa tähän meni jopa tunti, kun piti ommella käsin kukat kiinni tyynypaloihin ja sitten ommella tyynynpäälliset. Tein taas tyynynpäälliset laiskuuksissani samalla tyylillä kuin nukkumisessa käytettävien tyynyjen tyynyliinat eli ompelin pienen pussin liinan sisään, jotta tyynyt pysyy siellä ja on helppo ottaa tyynynpäällinen pesuun.


Samalla tyynynpäällisten kanssa vaihtui myös sängynpeite oranssiksi, koko huone on jotenkin valoisampi nyt, ihan kuin olisi valot päällä koko ajan Ja hiljaittain valmistunut jämälankapeitto sopii myös väreihin.


Kaikki kukissa käytetyt Novitan puuvillalankojen värit löytyivät taas kotoa jämälangoista, hyvä minä, taas pieneni varastoni muutaman gramman.


Niin kuin aiemmin mainitsin, apulainen tykkää - tämä herrakissa Mortti tuntuu meidän perheessä olevan se eniten sisustuksesta kiinnostunut perheenjäsen mun jälkeeni, kukaan muu kuin se ei yleensä huomaa, jos vaikka vaihdan verhoja ja mattoja. Tämä kissaherra kömpii aina hanslankariksi ja testaa kaikki uudet tekstiilit. Ja tuntuu tykkäävän myös oranssista tai ainakaan se ei haittaa herran unia.

Kelpaa jämälankapeite ja huoneen uusi ilme myös toiselle apulaiselleni eli Vertille (jolle kelpaa myös ruoka hyvin):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti